11 augusti 2011

Första gången med min Menskopp

Jag är helt frälst! Och lite förundrad. Och en aning klumpig men övning ger färdighet sägs det.
Jag surfar runt i vanlig ordning och snubblar över fenomenet Menskopp. Närmare bestämt en FemmeCup. Pionjär som jag är måste detta naturligtvis testas så jag köpte en. Här. Bara för att prova och stilla min nyfikenhet.Vilken grej! Varför har jag inte testat det här tidigare och varför känner jag ingen som har en? Det är inte direkt ett nytt mensskydd på marknaden men i min värld är det revolutionerande.


Får hem min lilla menskopp i brevlådan och väntar. Och väntar. Och väntar. På vad kan man undra?

På min mens förstås! Går ju inte att testa grejerna utan mens. Inte ofta man vill att den ska komma men nu ville jag det och jag har ingen aning om när mensen dyker upp. Den kommer när den kommer men nu ville jag ju att den skulle komma NU! Så jag kan prova denna märkliga uppfinning. Ja, jag är nyfiken av mig.

Och där! Nu fick jag äntligen min efterlängtade mens!
Nu ska menskoppen testas. Hur ska den in? Och vad stor den är! Vika, knövla, och spolijojng så hoppar den ut i sitt ursprungsläge innan jag ens haft en chans att få in den i lilla snippan. Meckigt. Men skam den som ger sig. Provar igen. Den halkar ur näven och ramlar på golvet. Testar igen.

- Hmm... Så där då? För torr. Får inte in den. Vaselin? Nä, glidmedel tar vi. Bara lite på kanten. Och se där, nu får jag in den! Mission complete. Menskopp i snippa.

Men fan vad det skaver! Det ska det inte göra. Väl? Åh! Pinnen är för lång. Alltså själva handtaget så man får ut den och kan tömma ur blodet. Plockar ut menskoppen och klipper av skaftet. Ska mecka in den igen. Samma procedur. Glidmedel och spolijojng all over again men till slut efter många försök sitter menskoppen på plats igen.Och nu känns den inte alls.

Fortsättning på min spännande menskoppsresa följer...

1 kommentar:

  1. Morsomt å lese om dine erfaringer med menskopp! Jeg synes det er det beste og smarteste som noen gang er funnet opp. Gratulerer til både deg og "snippan"!

    SvaraRadera

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan