5 augusti 2011

Anmäld för våldtäkt med tampong

"19-årig man polisanmäld för våldtäkt med tampong."

Övergreppet ska ha inträffat på en privat fest i en liten byhåla i Norge i september förra året men blev inte anmält till polisen förrän två månader senare. Kvinnan, som var berusad och låg och sov, märkte inte alls vad som pågick. Hon ska emellertid fått reda på det sexuella övergreppet på sig själv, i efterhand, av flera vittnen till händelsen.

Den 19-årige mannen ska alltså ha klätt av den sovande kvinnan på underkroppen, letat reda på snöret till tampongen och dragit ut den. Han ska sedan ha stoppat in en ny tampong i kvinnan medan hon fortfarande sov ostört.


Polisen har efterforskat saken som en sexuell handling utan samtycke, men kvinnan och hennes advokat anser att händelsen fyller alla kriterier för att gå under våldtäktsparagrafen i straffboken. Sexuell handling utan samtycke kan innefatta införsel av diverse attiraljer i slidan men lagen tar ingen ställning till om det även gäller tamponger.

Åklagarmyndigheten tar nu tag i saken och beslutar om eventuellt åtal mot den 19-årige mannen som kanske egentligen vill vara kvinna med tanke på intresset för tamponger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan