19 mars 2011

Blodig tampong i duschen

Emma har varit med om en del mensrelaterade händelser som hon delar med sig av. Här är en badhushistoria som faktiskt, tro det eller ej, hänt på riktigt. Aningen äcklig för de runtomkring men ett uppenbarligen helt naturligt beteende och inget konstigt alls för kvinnan i fråga. Men... Nä... INTE okej!

"Idag fick jag den stora äran att bevittna ett genuine pull-out. I duschen. En kvinna runt de trettio slog ett slag i kvinnosaksfrågan och visade att hon var naturlig.

Hon kom från simhallen, in i duschrummet. Krängde av sej sin svarta baddräkt, löste upp sin fläta i håret, särade på benen och drog ut sin väl använda tampong. Denna placerade hon sedan, inte på golvet, inte heller invirad i papper och i papperskorgen, inte lite diskret nånstans utom allas blickfång, nejdå.
Hon höll den i snöret och dinglade med rak arm ner den på kakelhyllan där alla lägger sina saker medan det duschas.

Alltså, allvarligt. Jag VET att det är naturligt och kvinnligt och bara en helt vanlig sak att ha mens – men för helvete!? Get a fuckin grip! Nån måtta får det väl ändå vara? Eller??

Där låg den. Hennes använda, väl blodfyllda och uppsvällda tampong. På det blåa kaklet, i en liten vattningt rödbrunfärgad pöl och väntade på att hon skulle duscha klart så den kunde bli reglementsenligt kastad.

Trodde den! Men, när det hade schamponerats och balsamerats och kammats och balsamerats igen, då var det ju såklart dax att basta. Så den förbrukade hygienprodukten fick ligga kvar ett tag till. Fresh."
Hur den här blodiga händelsen väl slutade vet ingen men jag hoppas, hoppas verkligen att den naturliga kvinnan kom ihåg att kasta sin använda tampong på rätt ställe. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan