21 april 2011

Påsk. PMS-häxans favorithelg.

Påsk. Det gillar vi. Dödens, uppståndelsens och frossande i allt gott godis stora högtid. Det finns absolut ingen som helst anledning att gå omkring med tomma ägg. Eller att förtrycka det uppblommande chokladbegäret när PMS-häxan vaknar till liv.


Antingen så skyller du på att det faktiskt är påsk och att då får man äta godis. Hur mycket man vill. Eller så bejakar du din inneboende PMS-häxa och låter henne komma ut så hon får frossa i allt smaskigt, mumsigt och njutningsfyllda goda godis ordentligt och utan att skämmas. Det är också okej. Och ärligare.


Så... Hur frossar du och i vad? Kanske lakritssnoppar, söta fittor eller bara vanlig smaskig choklad?

Snopp ala Lakrits i påskägget?Här är lite annorlunda godis till årets påskägg. Kanske inte något man ger vem som helst men hur skulle det smaka med lite lakrits i form av en snopp? Eller en seg, söt liten fitta? Jag har ingen aning om var man kan köpa de här godisarna så risken finns att du får göra dem själv. Jo just det! Lakritssnoppen finns tydligen i Holland så har du vägen förbi på kvasten kan du ju mellanlanda där och köpa med en påse till resten av PMS-häxorna på Blåkulla.

Söta godisfittor.

Själv frossar jag i choklad och formen spelar ingen som helst roll. Inte om det är påsk, mens eller om jag har PMS heller. Choklad är grejen hela året. Mmmmmm!


Jo du förresten... Har du trimmat kvasten och putsat kopparkitteln? Om inte så är det hög tid nu. Vi syns på Blåkulla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan