16 mars 2010

Heta äventyr i nöjesmetropolen Barcelona

De var en gång tre riktigt goda vänner, Kasper, Jesper och Jonathan, som jobbade en sommarsäsong i Spanien i sin ungdoms vilda dagar.

De bodde tillsammans lite spartanskt, som man nu gör när man säsongsjobbar, i en extremt liten lägenhet mitt i den heta, spanska nöjesmetropolen Barcelona.

På sin lediga kväll, en onsdag var det bestämt, gick de alla i vanlig ordning ut på veckans gemensamma, festliga äventyr men lyckades naturligtvis tappa bort varandra i vimlet fram på småtimmarna. Som också är en väldigt vanlig företeelse när man går ut några stycken tillsammans på krogen. Både här hemma och i Spanien.

Först hem till den lilla spartanska lägenheten kommer Kasper och med sig har han en flicka som i sin tur har med sig en flaska vin som snabbt öppnar sig. Flaskan alltså.

Något senare kommer Jesper hem och han tycker att det är lite märkligt att paret, Kasper och flickan, inte har kommit längre än till köket. Jesper bestämmer sig för att inte förhala processen ytterligare för dem utan tackar för sig och går till sängs.

Kasper tycker också att det går lite trögt i sin förförelsekampanj med flickan men det är oklart om det beror på bristande teknik eller om det är rekvisitan som inte lockar. Det vill säga träsängen som bara är dryga halvmetern bred och har en madrass lika tjock som två pannkakor. Till slut bestämmer de sig i alla fall för att sikta mot sängen. Flickan ska bara gå på toaletten först.

Långt senare på natten har även Jonathan hittat hem. Duktigt förfriskad snubblar han direkt in på toaletten och väl därinne hörs han ropa, bara aningen dämpat av den tunna toalettdörren:

- Kasper! Kasper! Ta ut snoppen! Du har blod på snoppen!


Tack Anonym för ditt bidrag till Sylt i Tratten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan