10 september 2012

Grattis på Klamydiamåndagen!

Idag är det den 10 september. I alla fall i en timme till. Idag är en alldeles speciell dag. Det är nämligen Klamydiamåndagen. Javisst! Klamydia har en helt egen dag.

Hela tanken med den här fina dagen är att öka kunskapen om klamydia, hur lätt det smittar och förstås se till att du tar dig iväg till din doktor, gynekolog eller ungdomsmottagning för att testa dig om du misstänker att du har fått infektionen. Skämmigt? Beställ ett hemtest alldeles gratis här!Klamydia är en infektion som du kan få när du har oskyddat sex så du... Använd gummi. och det av flera anledningar. Du blir inte på tjocken heller med gummi på snoppen. Och det kan ju göra det sköna skönare också.

"Börja om i glada vänners lag så gökar vi ett slag" 

Låt en skönsjungande trubadur a la Björn Rosenström sjunga en kul trudelutt som påminner dig själv, ligget eller polaren så de kommer iväg och testar sig. Det är faktiskt gratis. Och klamydia är enkelt att fixa om du skulle ha det. Do it här.

"Klamydia jag fick som smittade min pick"

Lyssna och lär men en varning är på sin plats. De här låtarna är ruggigt svängiga och fastnar lätt så snart går du omkring på stan och sjunger om klamydia. Kom igen katten. Det svänger!

Och du... Testa både musslan och struten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan