3 februari 2012

Min värsta tampongincident någonsin idag. Hittills kankse ska tilläggas...

Har haft min värsta tampongincident någonsin idag. Och det utan att ens ha lingonveckan.  

"Sitter på bussen igen. Insåg precis att jag glömt en viktig sak för att dagen ska gå så lätt som möjligt. Skjut mig, snälla."

Så löd min twitterupdate imorse runt 05:30.

Mamma hade snabbt varit inne och läst, funderat lite och insett katastrofen som var på väg att ske. Och vad hon kom fram till? Jo, att stackars jag hade åkt till jobbet och glömt tamponger hemma. Åh nej!

Snäll som hon är blir hon upprörd, som mammor ofta och gärna blir, och skickar en påse tamponger med min stackars far som skulle iväg för att jobba.

Det värsta är att han kommer in med dom under lunchtid mitt bland allt folk och trycker upp påsen i ansiktet på mig och frågar: Glömde du något i morse?

AAaaarrgggh!!!!!!!!!!! Mitt bland alla gäster!

När jag väl fattar vad det är rycker jag tag i påsen och frågar va fan han håller på med? Han skrattar gott och går därifrån. Kvar står stackars jag, troligen knallröd i ansiktet. Jag kastar ner tampongerna i första bästa låda (som f.ö min kollega hittar senare under dagen, haha)Jag hade INTE glömt tamponger, vet inte hur mamma kopplade det till det. Det jag insåg att jag hade glömt när jag satt på bussen var plånboken. PLÅNBOKEN!Och jag får en påse tamponger!?


Snott och saxat från bloggen Once upon a time.. och författat av generade Sandra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan