2 oktober 2010

Blinga Fiffi

Senaste trenden från US:

Vajazzle!!!

Eller... Blinga Fiffi som det heter i Sverige där det än så länge är helt nytt men det lär inte dröja innan vi hakar på det vi också. Glitter är fint! Jag är i och för sig inte helt övertygad om att muffen är rätt ställe att ha bling-bling på. Blir lite som Samanthas pärlstring i SATC. Obekvämt kanske? Men vad vet jag?

Det här är grejen att göra för en trevlig stund på tu man hand med kärestan. Surprise Darling!

- Raka lilla Fiffi ren, eller vaxa är bättre, det blir färre röda, irriterande plitor då. När det är så där mjukt och fint så piffas snippan till med lite bling-bling. Allra helst ska det förstås vara Swarowskikristaller. Om man inte har råd med diamanter förstås. Men för oss vanliga dödliga som vill glädja killen med juveler i tänderna istället för hår i maten funkar det förstås lika bra med strasstenar. Eller nåt annat som blänker fint.Man kanske skulle montera isär discokulan? Eller klistra dit lite fin mosaik? Bling-Bling!

Hur som helst så blir det garanterat en överraskning för den som är där nere och nosar. Om du inte skvallrar innan... Förhoppningsvis positiv och då får alla inblandade ut något gott av det.

Vajazzle!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan