12 september 2010

Begagnade tamponger kan användas till mycket

Inget fel på folks fantasi! Eller så har de alldeles för mycket fritid. Jag har samlat ihop lite tips här & där om vad man kan göra med begagnade tamponger. Tanken är ju helt rätt. Det ska sparas och återanvändas så mycket som möjligt av allt för att spara miljö, tid och pengar. Och tamponger används det en hel del av.

Här är ett axplock av vad du kan göra:

- Blodpudding. Hemlagad mat är bäst! Nackdelen är att det är ganska svårt att vrida ur blodet ur tampongen. Plus att det kan ta lite tid innan du får ihop tillräckligt med blod till en pudding.

- Girlanger till jul. Ett fint och passande ändamål för en begagnad tampong tycker jag. Torka den efter användning, knyt ihop så många du vill ha för att få rätt längd och du har en fin mörkröd (kan bryta snyggt mot allt det knalliga julröda) och vit julgirland att hänga.. Ja, vart du nu skulle vilja ha en sån hängandes.

- Sälj dem till vampyrer. En genial idé! Efterfrågan på begagnade tamponger är enorm i Transylvanien efterom det börjat tunna ut på vanliga dödliga där borta och vampyrerna lider av extrem blodbrist. Mycket, mycket pengar att tjäna så kolla annonserna på Blocket.

Fler tips följer och har du nåt att bidra med så var inte blyg. Det finns måååånga användningsområden för begagnade tamponger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan