16 juni 2010

På tal om tävling...

...och när vi ändå är inne på ämnet tamponger och Libresse...

Man skulle kunna tro att jag är sponsrad av dem eller nåt men icke. Tror mest det beror på idétorka eller att ha kört duktigt fast i det nya tamponglibressespåret. Måste på något mystiskt vis ha blivit påverkad av all reklam med de hysteriskt, skrikande tonårsflickorna de kör på tv:n.

Så vi Libressar lite till!

Var faktiskt ute på nätet i helt annat ärende men som sagt. Tror jag har kört fast. Hamnade av någon anledning på Linda K:s blogg. Anledningen var faktiskt tampongmärket som nämnt ovan men jag ska inte tjata mer om det.

Lisa, förmodligen sponsrad, styrde upp en tävling där man kunde vinna en årsförbrukning tamponger av just ovan nämnda märke. Uppgiften som skulle lösas var ganska enkel.

Hur förvarar du dina tamponger?

Intressant fråga. Vi har ju läst här på Sylt i Tratten om att de små rackarna dyker upp på de mest olämpliga ställen, där de absolut inte ska vara, och ställer till pinsamheter till och med för de mest härdade mensmonster.

Så. Hur förvarar Du dina tamponger?

Behöver du nya idéer till din tampongförvaring så dök det upp en och annan klar tanke upp i Linda K:s tävling. Kolla här <-

Själv har jag de drällande i handväskan och i en liten korg som står på tvättmaskinen i badrummet. Nä... Inte tvättkorgen! Även om det hamnar en och annan tampong i den med ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan