18 januari 2010

Tampong på Helt Fel Ställe

Jag måste bara berätta!

Träffade en kompis häromdagen som hade råkat ut för ett ruskigt pinsamt missöde som involverade en tampong och några kontorsgubbar.

Anna jobbar som ekonomirådgivare och just den här dagen skulle hon på ett viktigt möte med några finansiärer på ett stort företag. Hon fick absolut inte komma för sent!

Stressad på morron som vanligt hade hon rafsat ihop alla papper, anteckningsblock och laptopen hon skulle ha med sig och rusade iväg för att hinna med bussen.

Anna hinner precis och har några minuter tillgodo när hon springer in i konferensrummet där 'gubbarna' redan sitter och väntar på henne.

- Okej. Ingen fara. Alla är här och vi är i tid, tänker hon och plockar fram sitt spiralblock med anteckningar och penna. Sätter sig ner vid kortsidan och börjar inleda sitt föredrag om hur 'gubbarna' skulle kunna vara med och finansiera ett bygge de var intresserade av att investera några miljoner i.

Hon pratar, visar powerpoints, ritningar, budgets och så vidare. Hon får en fråga från en av finansiärerna om något och när hon tar upp sitt spiralblock från bordet ser hon till sin fasa...

Där pennan brukar sitta, i spiralen, satt en tampong!

- Åh nej!! Guuuu va pinsamt... Fan oxå! Hur många har sett den? HAR de sett den överhuvudtaget? Hur ska jag smussla undan den så de INTE ser att det är en tampong OM de inte sett den? Anna höll masken men...

Usch vad pinsamt!


Majsan tackar, niger och ler medlidsamt för Annas pinsamma tamponghistoria. Jag kan tänka mig hur det kändes och hoppas att du löste finanserna trots tampongen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtligt Tack för ditt inlägg, din roliga historia och din spontana kommentar.

Välkommen tillbaka för mer kul att läsa och titta på!

// Majsan